Livrăm în sectoarele 2 si 3

Restaurant Casa Pedro

Rezervare Comandă mancare

Comandați mâncare la pachet / cu livrare | București

Dacă doriți să vă scoateți familia la o masă românească, restaurantul nostru este alegerea perfectă. Când vremea este frumoasă vă puteți relaxa pe terasa noastră. În încăperile noastre climatizate vă puteți răcori indiferent de temperatura de afară.

Un restaurant românesc autentic pentru gurmanzi

Bucătăria noastră românească vă oferă cu mâncăruri autentice tradiționale. Bucătăria noastră excelentă vă răsfață cu o ofertă mare de mâncăruri și băuturi delicioase. Nici oaspeții noștri cei mai pretențioși nu vor fi dezamăgiți de oferta culinară a delicateselor noastre excelente și fast foodurilor noastre delicioase. Puteți savura prăjiturile noastre delicioase precum și tartele noastre pregătite cu atenție la detalii, oricând aveți poftă de ceva dulce sau, ca desert, după ce ați luat masa. La restaurantul nostru puteț lua mic dejunul splendid! Cu Wi-Fi-ul nostru gratuit rămâneți mereu conectați la ceea ce este important pentru dvs. Celor care fumează le punem la dispoziție un spațiu confortabil separat. [[[Cerințe dietetice speciale]]] Vă servim și delicioase mâncăruri din bucătăria vegană și vegetariană. Încercați-le la următoarea dvs. vizită în restaurantul nostru. Dorim să vă oferim o experiență culinară inedită lipsită de stres sau griji: sănătatea și preferințele dvs. alimentare sunt o prioritate pentru noi.

Puteți face rezervări și pentru evenimente private

Aproape de restaurant există locuri de parcare gratuite pentru oaspeții noștri. Așteptăm cu drag rezervarea dvs. Ne ocupăm de tot ceea ce este nevoie pentru ca dvs. să aveți o experiență minunată. Este cât se poate de simplu: folosiți serviciul nostru de rezervare online și masa dvs. este rezervată cu doar câteva clicuri. Dacă vreți, ne puteți apela telefonic +400726456687 pentru a rezerva o masă. După consumație, puteți achita fie în numerar, sau cu transfer bancar, carduri mastercard, carduri de debit, tichete de masă, carduri visa și plată fără contact. Desigur, puteți solicita livrarea mâncării la dvs. acasă sau comanda mâncarea la pachet pentru a o savura în intimitatea căminului propriu. Doriți să serviți specialitățile noastre la un eveniment privat? Nicio problemă. Luați legătura cu noi și rezervați serviciile noastre de catering. Dacă doriți să sărbătoriți un eveniment privat la restaurantul nostru, vă stăm cu plăcere la dispoziție pentru informații suplimentare. Suntem renumiți pentru petrecerile frumoase de nuntă pe care le organizăm. Apelați la noi pentru o zi specială de neuitat pentru dvs. și familia dvs. Vă stăm la dispoziție 5 zile din săptămână între orele 09.00 și 16.00. Zilele noastre de odihnă sunt sâmbăta și duminica.

Comandă mâncarea preferată aici Verifică meniul nostru de mai sus sau sună-ne

Trimite-ne comanda pentru mâncare

Comenzile de mâncare nu sunt posibile în afara orelor de funcționare. Consultă Program de funcționare și trimite-ne comanda mai târziu

Introdu numele.
Introdu adresa de e-mail.
Introdu numărul de telefon.
Introdu mesajul.
Alege metoda de plata Selectează metoda de plată preferată.
Alege o metodă de comandă Selectează metoda de livrare preferată.
Introdu strada și numărul
Introdu codul poștal
Introdu orașul
Dacă ai întrebări, sună la numărul de telefon +40726456687
Te informăm că acest formular de solicitare nu reprezintă o confirmare a comenzii. Unitatea te va contacta pentru confirmarea acesteia.
Mesajul tău a fost trimis. Te vom contacta în curând.
Mesajul nu a fost trimis.

Locație

Afișează harta

Adresa ta IP va fi trimisă la Google Maps.

Industriilor Nr 30, 032897 București, România

Trimite rezervare

+400726456687

Programul nostru program de funcționare

Luni
09:00 – 16:00
Marți
09:00 – 16:00
Miercuri
09:00 – 16:00
Joi
09:00 – 16:00
Vineri
09:00 – 16:00
Sâmbătă
închis
Duminică
închis

Opțiuni de plată disponibile

Despre noi

Livrăm direct la tine

Livrăm direct la tine

acasă în sectoarele 2 si 3

Dragii noștri,

Vizualizați meniurile noastre și pentru a comanda pe WhatsApp - click aici

Livrăm prin

Livrăm prin

Glovo

Livrăm prin Glovo

Serviciile noastre

Informații contact

Trimite-ne mesajul tău.

Introdu numele.
Introdu adresa de e-mail.
Introdu numărul de telefon.
Introdu subiectul.
Introdu mesajul.
Mesajul tău a fost trimis. Te vom contacta în curând.
Mesajul nu a fost trimis.
Twitter_Logo_Blue